Home
S J A N
Massage behandeling
Pitjit
Chinese voetmassage
Dorn methode
Breuss methode
S.T.E.R. - therapie
Magnetiseren
Voor Welke Klachten
Natuurgeneeskunde
Werkwijze
Spiritueel coaching
Tarieven
Contact
Contactformulier
Cadeau bonnen
Interessante links

  

B r e u s s  m e t h o d e

De Breuss methode is een zacht massage van de rug, met name in het gebied van de wervelkolom, die inwerkt op fysieke en psychische spanningen.

De massage zorgt voor een weldadige ontspanning in deze drukke tijd. Er wordt gemasseerd met Johannesolie, die een ontspannende warmte geeft. Door het voorzichtig oprekken van de wervelkolom krijgen de tussenwervels meer ruimte en kan de Johannesolie in de weefsels trekken. Dit is volgens Rudolf Breuss een zeer belangrijk onderdeel ter regeneratie van de tussenwervelschijven. Het is mede de sleutel voor het oplossen van vele problemen in ons bewegingsapparaat, in het bijzonder in het wervelkanaal in het heiligbeengebied. In de regel wordt de Breussmassage na de Dorn behandeling ingezet. Soms is er een aanleiding om de massage vooraf te geven, bijvoorbeeld aan mensen die erg gespannen zijn. De massage kan ook op zich zelf staand ingezet worden.

Voor het gebruik van Johannesolie bestaan contra indicaties. Dit komt uitgebreid ter sprake in een anamnese voorafgaand aan de behandeling. Als hier sprake van is dan wordt een andere olie gebruikt.

Door deze verschillende vormen van massages, kan een massage op maat worden aangeboden.

Top
Sjan | info@sjan-peter.nl