Home
S J A N
Massage behandeling
Pitjit
Chinese voetmassage
Dorn methode
Breuss methode
S.T.E.R. - therapie
Magnetiseren
Voor Welke Klachten
Natuurgeneeskunde
Werkwijze
Spiritueel coaching
Tarieven
Contact
Contactformulier
Cadeau bonnen
Interessante links

  

P i t j i t

Pitjit of pitjat is een holistische, heilzame massage, waarbij geneeskrachtige kruiden, balsems, olie, cupping, keroh gebruikt worden in de massage, maar ook de de meridianen, drukpunten en de guasha komen aanbod.

Pitjit werkt niet alleen vanuit een techniek, maar meer vanuit het gevoel, waardoor het niet zoals de meeste andere massages gevangen zit binnen de kaders van desbetreffende massage techniek.

De Pitjit bevat meerdere massages tecnieken en dit wordt ook toegepast, daar waar het nodig is, omdat de pitjit meer vanuit het gevoel werkt dan vanuit de techniek.

Pitjit is in Indonesië een onderdeel van het dagelijkse leven. Het is een massage die al meer dan duizend jaar oud is en gaande weg is de techniek verfijnd.

Pitjit is puur vanuit het gevoel, waardoor het stoffelijke (materie/aardse) met het onstoffelijke (spirituele/geestelijke) in contact komt.

Pitjit is stevig, dynamisch, stimulerend en rustgevend.

De behandelde heeft na de pitjit, weer contact met zijn lichaam èn ontdekt hoe het lichaam reageert op zijn of haar emotie waardoor de behandelde inzicht krijgt in zichzelf en komt daardoor weer in balans. 

Top
Sjan | info@sjan-peter.nl