Home
S J A N
Massage behandeling
S.T.E.R. - therapie
Magnetiseren
Voor Welke Klachten
Natuurgeneeskunde
Werkwijze
Spiritueel coaching
Tarieven
Contact
Contactformulier
Cadeau bonnen
Interessante links

                                                 S  J  A  N  

 

Peter van den Berg is integraal tukang pitjit en coach.

Hij is werkzaam in de praktijk Sjan te Lisse.

Zijn energetische benadering vindt zijn grondslag in: Magnetiseren, de verschillende vormen van Pitjit (Indonesische massage), Chinese voetmassage, Dorn- en Breuss methode, Voetreflexzone volgens de S.T.E.R. methode en Coaching.

Peter is geschoold in de bovengenoemde behandelmethoden en gediplomeerd op HBO-niveau voor natuurgeneeskundig therapeut.

Door gebruik te maken van de verschillende behandelmethoden in de praktijk Sjan te Lisse geeft Peter inzicht hoe het fysieke, het psychische, het denken, de emoties en spiritualiteit met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden en/of aansturen.

Deze verschillende behandelingsmethoden heeft hij samengevoegd in de Pitjit (Indonesische massage), waarbij de verstoring in de wisselwerking  wordt opgespoord doormiddel van de pitjit.

Hierdoor krijgt de behandelde inzicht in de oorzaak van de verstoring en van de klacht welke gebruikt kan worden om herhaling te voorkomen.

Peter is niet meer aangesloten bij een beroepsvereniging waardoor zijn behandelingen niet vergoed worden door de zorgverzekering.

 

 

 S j a n

 

 

De naam Sjan heeft Peter gekozen voor zijn prakijk, omdat Sjan in het Chinees berg betekent, dat weer correspondeert met zijn achternaam.

Onder deze naam heeft hij zijn activiteiten ondergebracht.  

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Sjan | info@sjan-peter.nl